reus.cat
cerca
Logotip Montsant
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

Tots els projectes educatius que portem a terme a l'Escola Bressol Municipal Montsant estan creats i pensats per apropar tant els infants coma a les famílies de manera innovadora, atractiva i lúdica aspectes que creiem que són importants pel desenvolupament i creixement de l'infant i família en aquesta primera etapa de l'educació infantil.


El Guaita


És un projecte el qual consisteix en convidar a les famílies a passar una estona amb nosaltres, compartint els espais de joc dels infants. És molt important que hi hagi un bon vincle amb les famílies, aquest projecte és una via de comunicació oberta per intercanviar impressions, compartir les experiències amb els seus fills, durant un matí a l’escola. 


Trobades en família


 

L'objectiu d'aquestes trobades és que les famílies se sentin l'escola més seva, tinguin l'oportunitat de compartir, intercanviar experiències, opinions, suggeriments...amb les altres famílies, siguin de la mateixa classe o de les altres, no importa, ja que el fet important és que puguin estar amb el seu fill o filla en un espai molt conegut per ells.


La papalloa Nona


Amb aquest projecte volem treballar l'hàbit de reciclar i el respecte pel medi ambient en els infants del primer cicle d'educació infantil. A partir del personatge de la Nona, una papallona molt curosa amb el medi ambient, s'explica als infants quant n'ès d'important reciclar i com s'ha de tirar cada residu al contenidor corresponent, segons el seu color.


La Tortuga Bertolina

 

Tot centre educatiu ha de disposar, i realitzar, dins del seu pla d'emergència, d’un simulacre d’evacuació. En el nostre centre l’encarregada de dur-lo a terme és la: “Tortuga Bertolina”. Per a garantir el seguiment d’aquest aprenentatge disposem d’un conte on la protagonista és la tortuga Bertolina que explica com cal fer l’evacuació del centre. Amb el infants treballem diferents activitats perquè, mitjançant tècniques d’associació, assimilin com actuar davant d’un incendi tot jugant per a recordar, cantar, i actuar. 

 

Els Jardins Artístics


Apropem la música als més petits, gaudint cada mes d'una petita actuació en directe, aquesta activitat a part de transmetre'ns la passió per la música, ens ensenya a respectar als companys, i a la persona que hi ha actuant. Totes les activitats estan pensades per afavorir l'aprenentatge dels més petits.

 

 

El préstec de llibres per a les famílies 

PRÉSTEC DE LLIBRES PER PARES I MARES  

-  Sinopsis llibres de préstec xarxa escoles bressol municipals