reus.cat
cerca
Logotip Montsant
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
Data inici: 
13/10/2020 - 08:36
Data final: 
04/03/2021 - 11:57
La importància del joc

L' infant sempre ha estat acompanyat d' adults referents per ell, i l'arribada a l'escola suposa prendre consciència de la seva individualitat. La nostra feina és fer-lo adonar que és capaç de fer un munt de coses i que és capaç de resoldre situacions quotidianes.

El joc lliure és un espai de descoberta basada en la curiositat de l'infant que busca conèixer i aprendre el seu entorn i el medi que l'envolta per adaptar-s`hi. A través del joc, l'exploració i l'experimentació amb l'espai, objectes i persones, l'infant comença a construir la realitat, a trobar els límits i a prendre consciència del seu propi jo en relació amb ell mateix i amb l'entorn.

L'escola bressol li proposa espais, materials i temps disponible per a que l'infant pugui jugar. La presentació d'aquests espais ho fem després de reflexionar i observar els infants, busquem les seves necessitats de desenvolupament i aprenentatge.

Davant del joc lliure dels infants els educadors sempre oferim afecte, seguretat i límits, els quals emmarquen sempre les nostres intervencions.