Aquesta setmana hem fet torrons de xocolata entre tots els infants de l'escola.Les famílies han col·laborat amb nosaltres portant els ingredients ( xocolata i avellanes ).
Us donem la recepta per si en voleu fer a casa vostra amb l'ajuda dels vostres nens. Aquí a l'escola ens ha quedat clar que són de bona ajuda, sobretot a l'hora de tastar els ingredients que hi hem posat.
Torrons de xocolata
1/4 de xocolata (sense llet)
30 grm de sagí
100 grm d'avellanes
Es desfà el sagí en un cassó,quan està desfet s'hi tira la xocolata(tallada a trossos grossos),quan tot això està ben barrejat s'aboca dins una plata estreta,després s'hi tira les avellanes senceres.Passat un temps ja es pot menjar. Es pot posar a la nevera perquè la xocolata no es faci tova. La fruita seca pot ser ametlles,nous,pinyons,panses,etc.Si es vol (pels adults) també s'hi pot posar unes gotes del licor que més agradi.
Bon profit