reus.cat
cerca
Logotip Montsant
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
26 juliol 2016
Notícies
Subvenció de l'Ajuntament de Reus

Benvolgudes famílies, s'han aprovat les bases i convocatòria de subvencions per al foment de l'escolarització en les escoles bressol municipals per al curs 2016/17.El termini de presentació de sol·licituds per la primera convocatòria és del 29 d'agost fins al 14 de setembre de 2016, ambdós inclosos.

Heu de presentar la sol·licitud conjuntament amb la documentació necessària a l'Oficina d'Escolarització (OME), de dilluns a divendres de 8:30h a 14:00h. Cal que truqueu per demanar cita prèvia trucant al telèfon 977 010 010 o bé a través del web de l'ajuntament, a l'apartat de tràmits, www.reus.cat, a partir del 10 d'agost de 2016.

En aquest mateix apartat del web us podeu descarregar la sol·licitud, o bé al web de les escoles bressol municipals, ebm.reus.cat.

Podeu trobar la documentació necessària per adjuntar a la sol·licitud en el mateix model de sol·licitud on la trobareu especificada. En funció de la vostra situació familiar heu de presentar la documentació que se us requereixi.

La notificació de la resolució s'efectuarà mitjançant la publicació al tauler electrònic municipal i al tauler d' edictes de l'ajuntament. En el cas que la subvenció sigui aprovada es farà efectiva a partir del mes d'octubre del 2016 fins a la finalització del curs escolar. 

La notificació de la resolució s’efectuarà mitjançant publicació al tauler electrònic municipal i al tauler d’edictes de l’ajuntament. En el cas que la subvenció sigui aprovada es farà efectiva a partir del mes d’octubre del 2016 fins a la finalització del curs escolar.

 Us adjuntem els següents documents: 

* Sol·licitud de subvenció escola bressol 2016/17

* Annex i justificants econòmics

* Bases subvenció

* Convocatòria al BOPT