reus.cat
cerca
Logotip Montsant
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
09 novembre 2015
Altres
La meva ciutat

Aquesta setmana els nens i nenes de l'escola bressol han estat treballant un nou tema, coneixem millor la nostra ciutat, REUS.

Els més petits, els Cargolins, estan enamorats dels Capgrossos de la seva ciutat, els NANOS.Quan escolten la seva música ja es posen a ballar.

Els Picarols han volgut pintar, en un mural, un dels edificis més emblemàtics de Reus, l'Església de Sant Pere. El que més els hi ha agradat ha estat el material utilitzat, Xocolata desfeta!!!

Els més grans, els Tabalets, han tingut una conversa sobre la ciutat on viuen, sobre els seus edificis més emblemàtics i els seus elements més coneguts. Hem utilitzat imatges i hem parlat sobre elles.

Ha estat molt divertit, durant la conversa els infants han fet servir la seva imaginació, donant respostes molt bones, com: " El Cavall de Prim és amic meu ", " Aquesta és la meva escola", " La mama compra peix al Mercat ", " Aquí viuen els Nanos ", " Jo visc a Reus però també a Botarell ", " Els castellers fan una torre, que no caiguin!!! ", " Jo a casa tinc avellanes ", ...