reus.cat
cerca
Logotip Montsant
Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook
13 abril 2015
Altres
La Cartellera diària

La Cartellera diària consisteix en poder donar informació diària a les famílies de l'activitat que han realitzat els seus fills i filles cada dia.

Fins ara aquesta infromació la rebien escrita a l'agenda individual de cada infant o posada en una cartellera fixa que hi ha a fora de cada aula.

Doncs ara la família la poden rebre mitjançant els seus correus electrònics que un cop ells ens han ofert. L'informació els hi arriba en forma de power- ponit, on hi troben l'escrit i fotografies de l'activitat.

D' aquesta manera creiem que estan més al corrent del què fem a l'escola bressol i, mentre estan a casa o tenen la sort que en el treball poden tenir és dels seus correus personals, poden rebre la cartellera diària, i així poder saber què han fet els seus fills i filles aquell matí.

Un cop hem posat en marxa aquest nou projecte ja hem tingut l'agraïment de moltes famílies, diuen que veient aquella informació ( escrit + imatges ) els ajuda a passar millor el dia. Doncs si és així des de l'escola bressol ja estem contents i satisfets.

Us adjuntem unes quantes cartelleres diàries.